Jag har arbetat som projektledare sedan 2009, varav dem senaste 8 åren på Tenant & Partner.

Det roligaste med mitt jobb är variationen av projekt och kunder i olika branscher som jag får möjlighet att lära känna. Den gemensamma nämnaren för våra projekt är att det är någon slags arbetsplatsförändring företaget/organisation vill åstadkomma och maximera nyttan av sina lokaler.

Tillsammans med vår beställare sätter vi upp drivkrafter, mål och vad projektet ska uppnå. Som projektledare ansvarar jag för att leda och samordna arbetet framåt som helhet. Projekten pågår ofta minst 6 månader till flera år och vi jobbar tätt ihop med vår beställare, samarbetspartner och arkitekter.

I etableringsfasen hanterar jag primärt hyresgästens alla frågor från det att hyreskontraktet är signerat till dess att inflyttningen är klar. Hg-ombud under ombyggnation/nybyggnation för att säkerställa att lokalen byggs enligt avtal, upphandling av tekniska installationer & inredning, fysisk flytt samt kommunikation/förändringsledning.

Tenant & Partner är ett företag med stark och familjär företagskultur. Vi som arbetar här är ett glatt, prestigelöst och positivt gäng som bidrar till att det är kul att gå till jobbet. Vi utgår från självledarskap vilket passar mig perfekt, det innebär att jag sätter mål utifrån mina drivkrafter och styr helt och hållet över min egen tid.  

maria.moberg@tenantandpartner.com

0765451775

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor