Jennie Johansson

Jennie Johansson

Marknadskoordinator – Marknad

Jag började hos Tenant & Partner våren 2018 efter att jag valt att hänga baddräkten på tork. Under åren som elitsimmare studerade jag parallellt företagsekonomi med inriktning marknadsföring och kommunikation samtidigt som jag jobbade deltid i olika branscher.

I min roll som marknadskoordinator på Tenant & Partner har jag varierande arbetsuppgifter med huvudfokus på att stötta organisationen i marknadsföring. Eftersom jag har inblick i alla olika delar av företaget betyder det att jag får vara delaktig och bidragande i parallella projekt, samtidigt som jag hela tiden får hålla god kontakt och vara social både med kunder och kollegor.

Redan första dagen på Tenant & Partner kände jag att jag hade hittat
rätt, vid lunchbordet diskuterades nämligen veckans planerade träningspass och bokade kundmöten i en salig blandning.

Även om hälsa och välmående är viktigt hos Tenant & Partner, är det snarare företagskulturen som bidragit till att jag snabbt har känt mig välkommen och inkluderad. Det är inspirerande och utvecklande att få vara delaktig i en organisation där självledarskap och transparens är viktiga ingredienser, här känner jag att jag har utrymme att växa i min yrkesroll och som person. Vi jobbar alla TILLSAMMANS för att skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv.

jennie.johansson@tenantandpartner.com

+46 70-824 47 27

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor