Leena Wallin

Leena Wallin

Säljare – Marknad

Jag heter Leena och arbetar som innesäljare. Jag drivs av glädjen i att få möjlighet att skapa nya tillitsfulla relationer som bygger framtiden med såväl kunder, medarbetare och samarbetspartner. En arbetsdag för mig innebär exempelvis att hålla mig ajour i media; vad händer? vilka förändringar sker på marknaden? Utifrån det och vårt CRMsystem kontaktar jag befintliga kunder för att se hur deras behov av våra tjänster ser ut just nu. Det är en ständig bearbetning som kräver ett långsiktigt arbete och innefattar research, dialog med kollegor och leverantörer.

Vi på Tenant & Partner är som en härlig stor familj. Det är en arbetsplats som ser till individen och möjliggör balans i livet genom träning, psykiskt hälsa och personlig utveckling. Hos oss finns en lyhördhet och omtanke för medarbetarna och en konstant vilja att utveckla företaget och vässa verktygslådan.

Vi verkar i en spännande bransch under konstant utveckling, det står aldrig still, varken i branschen eller här på Tenant & Partner.

Det som gör mig absolut mest stolt är att vara en del av Tenant & Partner och att leverera våra tjänster till kunder som verkligen har ett behov och mina oerhört professionella kollegor.

leena.wallin@tenantandpartner.com

0765451718

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor