Tenant & Partner logotype

Fredrik Carlman

Projektledare – Etablering

Jag har är civilingenjörs i Industriell Ekonomi från Luleå Tekniska Universitet. Jag tog examen 2002 och därefter har jag arbetat med försäljning och som etableringschef på en gym- och en butikskedja. Utöver mina arbeten har jag dömt 465 matcher i Swedish Hockey League, gjort ett antal internationella domaruppdrag och landskamper som linjeman.

Jag fascineras av alla typer av förhandlingar och intresserar mig för olika typer av möten med människor, allt ifrån ett affärsmöte med en koncernchef till ett byggmöte med en rörmokare till en dialog (monolog?) med en idrottsman i upplösningstillstånd på grund av ett förhastat beslut. Jag valde att börja på Tenant & Partner mycket på grund av att de uteslutande tar hyresgästens parti - i de flesta fallen den svagare parten i en förhandling - och för att ägarna har en mycket god syn på medarbetarnas välmående och balans i livet.

Jag brinner för att tillsammans i team att hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter och nå framgång via sina lokaler. Om jag med min coachning, erfarenhet och kompetens kan få företag att uppleva ett mervärde så har jag lyckats i minroll. Jag är på en spännande resa tillsammans med mina kollegor i teamet och det känns verkligen kul och inspirerande.

På min fritid älskar jag att vistas i naturen, med jakt och fiske som drivande element, träna, uppleva idrott, laga god mat och bjuda mina närmaste på. Kryddan i livet är trav, som helst skall upplevas på plats.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tenantandpartner.com