Tenant & Partner logotype

Marcus Sandqvist

Flyttprojektledare – Etablering

Jag har arbetat med etablerings- och omlokaliseringsprojekt för Tenant & Partner sedan 2013.

Mina arbetsdagar kan se helt annorlunda ut från en dag till en annan. De innehåller allt ifrån att jag företräder kunden på hyresgästmöten, samordnar hyresgästanpassningar av lokaler, håller delprojektmöten för teknik och säkerhet till att jag upphandlar inredning i projekt utifrån ett underlag från en inredningsarkitekt. Mot slutet av projektet samordnar jag flyttplaneringen med flyttfirman och kunden för att allt ska flyta så bra som möjligt under själva flyttdagen. En annan central del i mina projekt är kostnadsuppföljningen som görs regelbundet för att säkerställa att alla delprojekt följer budgeten eller om det av någon anledning blir avvikelser. Jag gillar variationen och den nära kontakten jag får med kunden under projektens framgång.

Tenant & Partner är verkligen en arbetsplats där jag känner mig som hemma. Stämningen är varm, glad och välkomnande samtidigt som den är professionell och vass. Hälsan är en stor och tung punkt som Tenant & Partner verkligen tar på allvar och det återspeglar sig hos medarbetarna!

På min fritid så gillar jag att vara aktiv och gärna vara ute i naturen med familjen. Att pressa mig till det yttersta är verkligen något jag gillar då jag hållit på med konditionsidrott större delen av mitt liv, detta tror jag återspeglar sig i mitt arbetssätt också.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tenantandpartner.com