Sedan våren 2017 arbetar jag som konsult på Tenant & Partner. Innan det, parallellt med att jag slutförde mina masterstudier på KTH arbetade jag extra, allt ifrån några timmar till några dagar i veckan under drygt ett år. Det var ett riktigt bra sätt för mig att få känna på arbetslivet och för arbetsgivaren att få känna på mig. Efter KTH och mina studier inom fastighetsekonomi var det ett naturligt steg att kliva in i en roll på heltid eftersom jag trivs så bra med både företaget, alla kollegor och de arbetssätt som Tenant & Partner tillämpar.

Våra kunder är företag och organisationer som hyr eller äger sina lokaler. Att få vara en del av kunders framgång i att skapa sin värdeskapande arbetsplats är en stor drivkraft där workshops och strategiskt arbete blandas med lokalvisningar och förhandlingsmöten. Allt med kunden bästa i fokus. 

Behovet av att avyttra eller förvärva sina verksamhetslokaler kan uppkomma av många anledningar och både ensamt och i samband med andra frågor kopplade till fastigheten. Det gör arbetet med transaktionsrådgivning varierande och mycket lärorikt. Det bidrar också till mycket samarbete mellan olika områden inom företaget.

En arbetsplats som värnar om inte bara sina kunder, utan sina medarbetare på bästa sätt är precis vad en hög presterande och väl fungerande arbetsplats handlar om!

therese.widin@tenantandpartner.com

0709659117

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor