Jag har jobbat på Tenant & Partner sedan början av 2016 då jag började jobba extra parallellt med mina studier. Det var otroligt givande att jobba som student på Tenant & Partner då jag fick möjligheten att använda mina teoretiska kunskaper i praktiken.

Sommaren 2017 började jag jobba heltid inom kompetensområdet Tenant Representation. Jag jobbar främst med rådgivning för kommersiella hyresgäster i det tidiga skedet innan hyresavtalet tecknas. Det innebär många spännande projekt i form av bland annat lokalsökningar, förstudier, arbetsplatsstrategier och hyresförhandlingar där inget projekt är det andra likt.

En av anledningarna varför jag trivs så bra på Tenant & Partner är att jag får fokusera på det jag tycker är roligast och brinner för. Jag tycker att kontorshyresmarkanden är otroligt spännande och ge framtidsspaningar hur jag tror att framtidens arbetsplatser kommer att se ut. Det har resulterat i att jag ofta är med i debatter, paneler och seminarier olika branschforum och branschtidningar.  

Tenant & Partner har en stark företagskultur med mycket fokus på välmående och personlig utveckling hos medarbetarna. Att utvecklas som person och ha varierande arbetsuppgifter är något som jag verkligen värdesätter, och samtidigt har vi sjukt kul på vägen!

julia.hedenstrom@tenantandpartner.com

0760623375

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor