Tenant & Partner logotype

Torbjörn Eriksson

Vd & Partner – Arbetssätt & förändringsledning

Jag och min kompanjon Hans Cronsioe startade Tenant & Partner för över 20 år sedan. Min ambition har allt sedan dess varit att utveckla en fantastisk arbetsplats där varje enskild medarbetare ges möjlighet att utvecklas precis så snabbt som han eller hon vill. Vi är inte färdiga, och det blir vi nog aldrig, men vi har kommit en bra bit på väg.

En viktig del i detta är ledarskapet. Inget påverkar en medarbetare så mycket som sin närmsta chef (och ibland bolagets yttersta chef) så detta område ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag ser ledarskapet som konsten att skapa förutsättningar för människor att utvecklas och locka fram en vilja att göra rätt saker.

Helt nöjda blir vi dock aldrig. Jag tror det ligger djupt rotat i vår natur att hela tiden vilja förbättra det vi håller på med och det gäller både vår leverans till våra kunder och hur vi driver företaget. Det är nog det enda företagande vi kan; ett företagande som präglas av tillväxt och utveckling.

Visst är det viktigt att nå mål och förverkliga visioner, men jag tror att den mesta energin får jag av att arbeta tillsammans med alla härliga kollegor i den starka kulturen vi har här. En kultur som jag tycker tydligt präglas av professionalism, energi och kamratskap.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tenantandpartner.com