Tenant & Partner logotype

Josefine Lundin

Flyttprojektledare – Etablering

Jag har arbetat på Tenant & Partner sedan 2014. Jag började min anställning som ansvarig för affärsområdet Inredningsupphandling där jag främst hade ansvar för våra leverantörskontakter. Delprojektet inredningsupphandling är en ganska stor del i många av våra etableringsprojekt då merparten av våra kunder köper nya möbler och inredning då de ska flytta in i nya lokaler. Ganska snabbt insåg jag dock att det var just projektarbetet som jag trivdes bäst med, det vill säga att mer aktivt hjälpa våra kunder på den resan. Jag har därför bytt roll och jobbar idag som flyttprojektledare.

Mina arbetsuppgifter innefattar:

  • Hyresgästanpassning: Här företräder jag hyresgästen vid samordningsmöten med bygget för att säkerställa hyresgästens krav och behov.
  • Samordning av delprojekten internt hos kunden: Delprojekten kan exempelvis vara IT, säkerhet, inredning, verksamhetsstöd, flytt och avveckling.
  • Inredningsupphandling: Vi upphandlar inredning för kundens räkning utifrån inredningsarkitektens underlag.
  • Flytt: i slutet av projektet lägger jag en hel del tid på flyttplanering, vilket bland annat innefattar tydliga flyttinstruktioner till medarbetarna och att upphandla en flyttfirma.

Det bästa med mitt jobb är att den ena dagen inte är den andra lik och jag lär mig något nytt varje dag.

När jag inte jobbar så spenderar jag min tid på bästa sätt - med min familj! Jag har två döttrar som förgyller min tillvaro med massor av skojiga aktiviteter som jag får hänga med på. Jag spelar gärna en runda golf när tiden och vädret tillåter eller utmanar min man i tennis. Bollsporter är min grej. Det kanske är därför jag älskar att ha många bollar i luften!

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tenantandpartner.com