Jag har jobbat på Tenant & Partner sedan sommaren 2014. Jag minns hur imponerad jag var över de första veckornas introduktion. Fullt med inbokade introduktionspass tillsammans med de nya kollegorna inom alla verksamhetsområden, de viktigaste verktygen och en chans att få träffa nyckelpersoner. Jag kände mig otroligt välkommen av mina nya kollegor och kom snabbt in i gänget.

Innan jag började på Tenant & Partner jobbade jag som fastighetsmäklare i fyra år, vilket jag även studerat till i Gävle innan dess. Under mina år i Gävle la jag även till extra kurser inom fastighetsområdet för att få en bredare grund att stå på. På Tenant & Partner är vi en handfull medarbetare som har en liknande bakgrund som jag.

Jag jobbar inom Tenant Representation, vilket innebär att jag är rådgivare för kommersiella hyresgäster i fasen innan de tecknar hyresavtal. Jag träffar kunder i tidiga skeden för att genomföra behovsanalyser, lokalsökningar, visningar, lokalutformningar och hyresförhandlingar. Vidare jobbar jag även med visst uthyrningsarbete och frågor kring arbetssätt. Det är fantastiskt roligt att träffa alla intressanta personer i projekten samt att hjälpa olika bolag och organisationer i deras lokalfrågor.

På fritiden gillar jag att träna, vara ute och röra på mig och träffa vänner och familj. Intresset för träning är något många på Tenant & Partner delar och vi har förmånen att det arrangeras löpträning, PT-pass, yoga och mycket mer.

daniel.lorentzon@tenantandpartner.com

0765451717

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor