Blandningen av stora och små projekt, varje projekts unika utmaningar, kundrelationer, Tenant & Partners härliga kultur och mina positiva och drivna kollegor är det som gör att jag tycker att jag har världens roligaste jobb. Jag arbetar inom det som vi kallar Tenant Representation. Detta innebär att jag är hyresgästrådgivare i de tidiga faserna i våra projekt vilket innefattar att hitta rätt lokal åt kunden samt förbereda allt inför och genomföra hyresförhandlingar fram till tecknat hyresavtal.

2014 tog jag min civilingenjörsexamen inom lantmäteri med inriktning fastighetsjuridik från Lunds Tekniska Högskola. Jag hoppade direkt på ett traineeprogram som löpte parallellt med en konsulttjänst inom mark- och fastighetsjuridik. Med ett stort intresse för fastigheter och människor kändes det helt rätt att fortsätta min resa som hyresgästrådgivare hos Tenant & Partner i januari 2017.

Frisk luft, god mat, härliga vänner, underbar familj, Skåne, skärgård, Italien och New York ger mig energi och därför tillbringar jag tid på dessa intressen, personer och platser när jag inte jobbar.

matilda.lofquist@tenantandpartner.com

0733640986

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor