Tenant & Partner logotype

Lisa Vik

HR – HR

Jag jobbar med medarbetarupplevelsen, vilket i stort innebär hur vi attraherar, rekryterar, introducerar, utvecklar, belönar och behåller våra medarbetare på bästa sätt. En annan del av mitt jobb är bidra till att vi utvecklas som organisation och det gör jag främst tillsammans med mina sju teamcoach-kollegor i det vi kallar för teamforum. 

Det är ett fantastiskt roligt jobb där vi har  en hög ambitionsnivå och strävar mot visionen att tillsammans skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv.

En sak som gör mig extra stolt i mitt jobb är att vi har placerat oss på Great Place to Works topplista över både Sveriges och Europas bästa arbetsplatser under de senaste 14 åren. Det är ett kvitto på att vi trivs på jobbet.

När jag är ledig gillar jag att hänga med mina tonåringar, släkt och vänner, gå långpromenader med hunden eller åka på någon spontan utflykt!

Söker du efter en välkomnande arbetsplats där du kan utvecklas i din yrkesroll och  växa som människa, samtidigt som du bidrar till organisationens mål? Hör gärna av dig till mig så berättar jag mera om hur det är att jobba hos oss!

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tenantandpartner.com