Lisa Vik

Lisa Vik

HR – HR

Jag jobbar med medarbetarupplevelsen, vilket i stort innebär hur vi attraherar, rekryterar, introducerar, utvecklar, belönar och behåller våra medarbetare på bästa sätt. En annan del av mitt jobb är bidra till att vi utvecklas som organisation.

Det är ett fantastiskt roligt jobb där vi har  en hög ambitionsnivå och strävar mot visionen att tillsammans skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv.

En sak som gör mig extra stolt i mitt jobb är att vi har placerat oss på Great Place to Works topplista över både Sveriges och Europas bästa arbetsplatser under de senaste 14 åren. Det är ett kvitto på att vi trivs på jobbet.

När jag är ledig gillar jag att hänga med mina tonåringar, släkt och vänner, gå långpromenader med hunden eller åka på någon spontan utflykt!

Söker du efter en välkomnande arbetsplats där du kan utvecklas i din yrkesroll och  växa som människa, samtidigt som du bidrar till organisationens mål? Hör gärna av dig till mig så berättar jag mera om hur det är att jobba hos oss!

lisa.vik@tenantandpartner.com

0765451704

Jag rekryterar

  • Projektledare

    Etablering · Stockholm Flexibelt distansarbete

  • Arbetsplatsstrateg

    Arbetssätt & förändringsledning · Stockholm Flexibelt distansarbete

  • Jurist

    Juridik · Stockholm Flexibelt distansarbete

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor