facebook tracking

Jag har en civilekonomexamen från Stockholms Universitet och har arbetat i fastighetsbranschen sedan 2011. Jag har dels erfarenhet som uthyrare för fastighetsägare och sedan 2012 arbetar jag som fastighetskonsult här på Tenant & Partner, vilket är en dröm för den som söker en utmanande och spännande arbetsmiljö där varje projekt är unikt och den ena dagen aldrig den andra lik.

Här har jag verkligen möjlighet och utrymme att snabbt utvecklas och växa i en roll som projektledare och om du vill så kommer du snabbt ut i lokalprojekten för att möta kunder och driva processer framåt. Det är inte förvånande att Tenant & Partner gång på gång presterar högt i medarbetarundersökningar såsom Great Place To Work. Det är en trivsam arbetsplats präglad av en stark och familjär företagskultur, högt i tak och kompetensutveckling står högt i fokus.

Redan i tidigt skede ges möjlighet att vara deltagande och drivande i projekten vilket framförallt möjliggörs av en strategisk kunskapsöverföring mellan medarbetare där samtliga har en vilja att dela med sig av sina lärdomar och erfarenheter.

För mig är det viktigt att min yrkesroll bjuder på utmaningar och en stigande utvecklingskurva samt en omväxlande vardag. Jag har arbetat i såväl stora som små lokalprojekt med bolag från alla möjliga branscher med varierande behov och målsättningar. Projekten varierar både utifrån inriktning och tid vilket ger ett mångfacetterat klimat där du ibland hanterar punktinsatser såsom hyresförhandling och ibland driver projekt från ax till limpa med avstamp i lokalstrategi och sökning av lokaler till kravställande av slutprodukt och avslut i kontraktsskrivning.

Som fastighetskonsult är det viktigt att kunna erbjuda god marknadskännedom, vilket innebär att du ständigt behöver vara uppdaterad på stundande och framtida utvecklingsprojekt som påverkar stadsutveckling, infrastruktur och ekonomi. Med andra ord står vardagen aldrig still!

nicole.rosvall@tenantandpartner.com

0765451714

Jobbar du redan på Tenant & Partner?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tenantandpartner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor